Árajánlatkérés - céginformációk

Sz.Graphic reklámgrafika

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kérjen ingyenes árajánlatot most!

*Amennyiben árajánlatot kér, kérjük részletesen írja le az elvégzendő feladat jellemző tulajdonságait, a leendő megbízás tartalmát.

Továbbítás...
Köszönjük! Üzenete sikeresen el lett küldve. Amennyiben új üzenetet szeretne küldeni, úgy frissítse az oldal tartalmát. Az üzenetére 24 órán belül, vagy a következő munkanapon választ küldünk. További szép napot kívánunk!

Céginformációk:

Az Sz.Graphic Grafikai Stúdió több évtizedes szakmai tapasztalattal áll megrendelői szolgálatában a csomagolás tervezés, a plakáttervezés, az arculattervezés, a grafikai tervezés, a reklámfotózás, és a webdesign terén. Cégünk 100%-ban magyar vállalkozás, amely mögött megbízható, stabil, kreatív alkotói csapat áll. Mind technikailag, mind szakmailag folyamatosan fejlesztjük vállalkozásunkat annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit a kor elvárásainak megfelelő legmagasabb szinten elégíthessük ki.

Grafikai stúdiónk magas technikai színvonalon lévő számítógépes környezettel áll a megrendelők szolgálatára. Az elkészült anyagokat a korszerű nyomdai igényeknek megfelelő fájl formátumban adjuk át megrendelőinknek. Bármilyen adathordozón tudunk fogadni vagy küldeni állományokat. Segítünk megrendelőink számára minden megbízáshoz megtalálni a legmegfelelőbb kivitelezőt és a gyártási folyamat során folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot, evvel is biztosítva a gyors, megbízható kivitelezői teljesítést.

Látogasson el stúdiónkba:

H 7632 Pécs, Baranya megye,
Bimbó utca 21.
Adószám: 21905278-1-02

Telefon:

Telefon: 06(72) 516 024
Mobil: +36(30) 419 7313

E-mail:

grafika(kukac)szgraphic(pont)com

Nyitvatartási idő:

Hétfő-Csütörtök: 9.00 - 18.00 óráig
Péntek: 9.00 - 12.00 óráig
Szombat-Vasárnap: Zárva

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK