Termékfotózás, tárgyfotózás, reklámfotózás, modell fotózás

Sz.Graphic Reklámgrafika

Termékfotó weboldalra

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk készített kiadványokban, weboldalakon megjelenő reklámfotók, tágyfotók, termékfotók minősége kifogástalan legyen, ezért cégünk szakmailag magas szinten felkészült fotóst, és fotó műtermet biztosít az ilyen jellegű megbízásokhoz.

Mit teszünk azért, hogy az Ön termékei, termékfotói tökéletesen jelenjenek meg weboldalán és prospektusaiban?

Grafikai Stúdiónk komplett reklámfotós szolgáltatásokat nyújt megrendelői részére. Szomorú látvány az a termék weboldal, céges honlap, termékkatalógus, prospektus ahol a lényeget jelentő, az értékesítés szempontjából legfontosabb elem a termékfotó, tárgyfotó silány minőségű, valótlan színeket tartalmaz, perspektivikusan torzult, esetleg a terméken hibák, karcok látszanak. Kinek lenne kedve megkóstolni az étterem zöldes színű Bécsi szeletét, a tésztakészítő szürke tésztáját...?

Csemegepaprika termékfotó

A termék-, és tárgyfotózás egyik legfontosabb része a kívánt felhasználási területnek megfelelő precíz színbeállítás. Technikai különbözőségük miatt eltérő módon jelenik meg a weboldalon, honlapon egy termék fotója, mint a nyomdai reprodukciós folyamat során. A két megjelenési forma színtere, technológiája merőben eltérő, ezért különböző módon kell a termékfotókat, reklámfotókat előkészíteni a tökéletes webes megjelenéshez és nyomdai kivitelezéshez. Munkatársaink szakértelmének, lelkiismeretes munkájának köszönhetően a megbízóink termékei valósághű, természetes színekben pompázhatnak majd, legyen az alkalmazási terület weboldal, honlap, csomagolás, termékkatalógus vagy plakát.

Csemegepaprika termékfotó Prospektus tárgyfotó, tisztító kendő használat közben

Reklámfotós szolgáltatásaink a termékfotózás, tárgyfotózás mellett, az utólagos fotó előkészítési, fotóretusálási feladatok professzionális elvégzését is tartalmazzák.
A termékfotók feldolgozása során nagy gondot fordítunk a terméken, illetve a csomagoláson látható sérülések, karcok, szennyeződések retusálására, az esetleges nyomdai hibák korrigálására. Gyorsan és professzionális színvonalon végezzük a háttér eltávolítást, illetve cserét a termékfotók és tárgyfotók utómunkálatai során.

Prospektus tárgyfotó, füstölt sajt fotó

Professzionális fotóretusálást végzünk, hogy Ön teljesen elégedett legyen az elkészült termékfotókkal, tárgyfotókkal.

Sokszor a megrendelőink biztosítják a termékfotókat a megbízásokhoz. Ezeket a legtöbb esetben nem feltétlenül hozzáértő "szakember" fotózta, illetve készítette elő a termékfotózáshoz.
A harmadik féltől származó fotók feldolgozása során is mindent megteszünk, hogy az általunk retusált képek minősége elérje az elvárható legmagasabb színvonalat.

retusált termékfotó
A lent látható ételfotó fotóretusálás után.
nyers, eredeti termékfotó
Nyers, eredeti, harmadik féltől származó ételfotó.
retusált pizza fotó
A lenti pizza fotója fotóretusálás után.
nyers, eredeti pizza fotó
Az eredeti, harmadik féltől származó, nyers fotó a pizzáról.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kérjen ingyenes árajánlatot most!

Továbbítás...
Köszönjük! Üzenete sikeresen el lett küldve. Amennyiben új üzenetet szeretne küldeni, úgy frissítse az oldal tartalmát. Az üzenetére 24 órán belül, vagy a következő munkanapon választ küldünk. További szép napot kívánunk!